Gratis frakt for alle bestillinger
Personvernerklæring

Personvernerklæring

Personvernerklæring

Brett Pharma håndterer nøye personopplysninger som samles inn i løpet av å levere tjenester til våre kunder og støtter prinsippene for databeskyttelse. Vi tar vårt ansvar for å respektere på alvor. Vi har retningslinjer og prosedyrer på plass for å sikre og sikre at personlig informasjon er sikker og administrert i samsvar med databeskyttelseslover.

Hvis du protesterer mot personvernreglene, må du ikke besøke eller bruke nettstedet vårt. Denne personvernerklæringen regulerer ikke personvernpraksis knyttet til offline aktiviteter.

Vår kommersielle politikk

Vi gir generell informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger.

Vi bruker kun dine personopplysninger for å tilby tjenester til deg eller for å utføre nødvendige forretningsfunksjoner og aktiviteter. Vi sørger for at dine personopplysninger behandles sikkert og konfidensielt.

Vi selger eller overfører ikke dine personopplysninger til tredjeparter.

Vi vil ikke bruke dine personopplysninger til unødvendige eller urelaterte formål uten ditt samtykke. Vi bruker alltid rettferdige og lovlige midler for å samle inn personlig informasjon. Hvis det er nødvendig å motta dine personopplysninger, vil vi innhente dem direkte fra deg på en måte som er mulig

Din fortsatte bruk av nettstedet anses å ha blitt varslet om endringer i personvernreglene i 30 dager etter publiseringen av denne kunngjøringen, med følgende unntak.

Formålet med å samle inn personopplysninger

Vi trenger ofte din personlige eller konfidensielle informasjon for å regulere bestilling av medisiner og helserelaterte tjenester eller for å gjennomføre nødvendige kommersielle transaksjoner. Denne informasjonen vil kun bli brukt til å svare på din spesifikke forespørsel, med mindre du gir oss tillatelse til å bruke den til andre formål, for eksempel for å legge deg til en av våre e-postlister.

Datasikkerhetsforpliktelse

I de fleste tilfeller vil personopplysningene vi samler inn bli gitt direkte av deg når du gir oss dataene dine som vi trenger i henhold til loven for å levere medisiner og andre helserelaterte tjenester.

Denne informasjonen kan lagres digitalt på sikre datamaskiner eller i hard- eller papirfiler.

Brett Pharma samler også inn informasjon om nettstedets besøkendes opplevelse og den statistiske ytelsen til nettstedet – inkludert antall besøkte sider, hyppigheten av besøkende på nettstedet, generell plasseringsinformasjon, etc. gjennom bruk av Google Analytics.

Kommentar sjef

  • Produktsøk
  • Legg i handlekurv og klikk på handlekurv
  • Registrer en konto
  • Fortsett til utsjekking
  • Fraktdetaljer
  • Betalingsalternativer
  • sende inn ordre